اخبار مجمع

  • رییس مجمع محبان اهل‌بیت(ع): اخوت و برادری در سرزمینی مثل افغانستان اهمیت حیاتی دارد

    رییس مجمع محبان اهل‌بیت(ع): اخوت و برادری در سرزمینی مثل افغانستان اهمیت حیاتی دارد

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت (ع) - حجت‌الاسلام والمسلمین «سیدحسین عالمی بلخی» رییس مجمع محبان اهل‌بیت(ع) افغانستان پس از اقامه نماز عید سعید قربان در شهر کابل پایتخت این کشور گفت که اخوت و برادری در سرزمینی مثل افغانستان که سال‌ها جنگ، کشتار و خون‌ریزی را تجربه کرده است، اهمیت حیاتی دارد.

    سخنان حجت الاسلام و المسلمین بلخی پس از تلاش های اخیر حکومت طالبان برای بستن مجتمع خاتم النبیین(ص) در شهر کابل بیان شد که این حکومت مصمم بود تا بزرگترین مرکز مذهبی شیعیان افغانستان را تعطیل کند.

    رییس مجمع محبان  اهل‌بیت(ع) افغانستان در سخنان خود تصریح کرد که وزارت دادگستری حکومت طالبان احتمالا در پی گزارش های نادرستی که از سوی برخی از افراد به این وزارت خانه ارائه شد، تصمیم گرفت تا اسناد و مدارک مجتمع خاتم النبیین(ص) کابل را مورد بررسی قرار بدهد.

    بلخی با بیان این‌که مجتمع خاتم‌النبیین(ص) و به خصوص حوزه علمیه آن در اختیار عموم مردم قرار دارد، خاطرنشان ساخت که این نهادها در زمین‌های غصبی ساخته نشده است و به هیچ حزب سیاسی هم تعلق ندارد.

    وی افزود: ما امیدوار هستیم که اسناد و مدارک مربوط به مجتمع خاتم النبیین(ص) به صورت عادلانه توسط مقامات امارات اسلامی مورد بررسی قرار بگیرد. این مقامات بعد از رایزنی ها متقاعد شدند که تا مورد بررسی قرار گرفتن این اسناد و مدارک، مجتمع خاتم النبیین(ص) کابل مسدود نشود. امیدوارم که این بررسی ها به درستی انجام شود و تشویش به وجود آمده برای مردم به پایان برسد.

    رئیس مجمع محبان اهل‌بیت(ع) افغانستان با اشاره به اوضاع جاری این کشور، ابراز امیدواری نمود که تمام مردم افغانستان بتوانند که به خوبی و همراه با محبت و دوستی در این سرزمین در کنار یکدیگر زندگی کنند. اخوت و برادری در سرزمینی مثل افغانستان اهمیت حیاتی دارد. در سرزمینی‌ که سال‌ها جنگ، نفاق، کشتار، قتل و خون‌ریزی را تجربه کرده، امنیت نعمت بزرگی است.

    بلخی خاطرنشان کرد: بستر اساسی برای زندگی مشترک همراه با امنیت، وحدت ملی است، زندگی که در آن دیگر هیچ مشکل و تهدیدی وجود نداشته باشد.

    شایان ذکر است که وزارت دادگستری حکومت طالبان اخیرا برای بستن مراکز بزرگ شیعی در افغانستان اقدام کرد  و در این راستا گام هایی برای تعطیل کردن حوزه علمیه خاتم النبیین(ص)، تلوزیون تمدن و دانشگاه خاتم النبیین(ص) برداشت که این تصمیمات با اعتراضات گسترده از سوی شیعیان افغانستان مواجه شد.

    رییس مجمع محبان اهل‌بیت(ع) افغانستان گفت: در سرزمینی‌که سال‌ها جنگ را تجربه کرده، امنیت نعمت بزرگی است. لذا اخوت و برادری در یک سرزمینی مثل افغانستان اهمیت حیاتی دارد.

  • آیت‌الله رمضانی: برائت از شرک، نظام استعماری و استثماری، در حج برجسته شود | از «بازتاب پیام رهبری در روسیه» تا «حمایت جوانان آرژانتینی از فلسطین»

    آیت‌الله رمضانی: برائت از شرک، نظام استعماری و استثماری، در حج برجسته شود | از «بازتاب پیام رهبری در روسیه» تا «حمایت جوانان آرژانتینی از فلسطین»

    به گزارش پایگاه رسمی مجمع جهانی اهل بیت (ع)- در فرصتی که چهره شیطانی اسرائیل، صهیونیسم جهانی و قدرت‌های استکباری عیان شده و مردم غیرمسلمان دنیا از شرق تا غرب عالم، درگیر موج بیداری شده‌اند؛ حج امسال از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و فرصت ویژه‌ای را برای مسلمانان فراهم نموده تا در بزرگترین اجتماعشان، مظلومیت مردم فلسطین را فریاد بزنند.

    از همین رو، پیام امسال رهبر معظم انقلاب برجستگی ویژه و منحصربفردی یافته و همچون پیام‌های گذشته مورد توجه رسانه‌ها و ناظران در سراسر جهان قرار گرفته است.

    در این راستا و در جریان انتشار پیام ولیّ امر مسلمین جهان به حجّاج بیت‌اللّه‌الحرام، مبنی بر لزوم برائت جهانی از رژیم صهیونیستی و آمریکا؛ وبینار فعالان اهل‌بیتی(ع) با عنوان «بررسی ابعاد فرامنطقه‌ای و بین‌المللی پیام رهبر معظم انقلاب به کنگره عظیم حج»، روز شنبه ـ 26 خرداد 1403 ـ ساعت 15:00 به همت مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا برگزار شد.

    این وبینار با پیام آیت‌الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، سخنرانی دکتر «نوری محمدزاده» استادیار دانشگاه دولتی داغستان از روسیه و شیخ «عبدالکریم پاز» امام جماعت مسجد بوینس‌آیرس آرژانتین برگزار شد.

    روح حج به معنای دقیق کلمه، با توحیدگرایی و شرک‌زدایی عجین است

    آیت‌الله «رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در ابتدای این وبینار، به بُعد عبودیت و بندگی کنگره حج اشاره کرد و بیان داشت: حج، نوعی تمرین بندگی خداوند تبارک و تعالی است که احیاء آن، از جمله اقدامات عملی حضرت ابراهیم(ع) در حوزه‌ی توحید بود. حج، همایشی بین‌المللی است که از همه‌ی ملل مسلمان دنیا در آن حضور دارند؛ لذا بهترین فرصت برای تعاملات در حوزه‌های مختلف و رسیدن به نوعی مرجعیت در تصمیم‌گیری دنیا می‌باشد؛ دنیایی که نظام سلطه به دنبال فریب دادن مردم، استعمار و استثمار آنان می‌باشد.

    وی افزود: بایسته است تا برائت از شرک، مشرکین، نظام سلطه، نظام استعماری و استثماری در حج برجسته شود. روح حج به معنای دقیق کلمه، با توحیدگرایی و شرک‌زدایی عجین است. اگر به اسرار حج توجه داشته باشیم، بر مقابله با شرک درونی و بیرونی تاکید دارد.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، وحدت امت اسلامی را از ثمرات مهم حج معرفی کرد و اظهار داشت: اگر وحدت کامل میان تمام امت اسلامی ایجاد شود، بزرگ‌ترین جایگاه اقتصادی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی از آن مسلمانان خواهد شد که جزء آرزوها و آمال همه‌ی ما می‌باشد.

    آیت‌الله «رمضانی» در پایان بیان داشت: بایسته است تا حاجیان و زائران بیت‌الله الحرام برای عملی کردن مسئله برائت، تنفر و انزجار خود را از جنایت‌های رژیم صهیونیستی که غزه را به یک زندان بین‌المللی  تبدیل کرده، ابراز نمایند.

    در ادامه، حجت‌الاسلام «معینیان» معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، به پیام مقام معظم رهبری اشاره کرد و بیان داشت: این پیام، حامل نکات مهمی از جمله برائت و تسرّی آن به همه جهان، پشتیبانی از جبهه مقاومت و تکریم صبر مردم غزه بود.

    وی بر انتشار حداکثری این پیام مهم از سوی مبلّغان و مرتبطان مجمع جهان اهل‌بیت(ع)، از طریق رسانه، فضای مجازی یا برگزاری همایش تاکید کرد و گفت: روز گذشته جلسه‌ای مجازی با حضور نمایندگان 25 کشور جهان پیرامون ابعاد بین‌المللی پیام مقام معظم رهبری برگزار گردید که مفاد آن به زودی منتشر خواهد شد.

    واکنش مثبت مردم روسیه به پیام رهبری

    دکتر «نوری محمدزاده» استادیار دانشگاه دولتی داغستان از روسیه، ضمن تشکر از مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) بابت برگزاری این نشست، اظهار داشت: حج نماد توحید است و همچنین نماد برائت از شرک و ظلم می‌باشد؛ لذا مقام رهبری در پیام امسال بر مسئله برائت در حج تاکید کردند.

    وی، پیام رهبر انقلاب را احیاگر و وحدت‌آفرین معرفی کرد و گفت: سعی کردیم تا این پیام مهم را در فضای مجازی به زبان روسی بازنشر کنیم که با واکنش مثبت مردم و بازتاب بخشی از این بیانات در خبرگزاری‌های مهم روسیه همراه بود.

    این محقق اهل روسیه، آیت‌الله خامنه‌ای را رهبر جبهه حق و حقیقت در جهان دانست و بیان داشت: امروزه مردم تمام دنیا، شعار آزادی فلسطین را می‌دهند و آگاهی پیدا کردند، لذا مقام معظم رهبری نامه‌ای به جوانان اروپایی و آمریکایی نوشتند و مواضع آنان را ستودند.

    دکتر محمدزاده، سیاست امروز کشورش در حمایت از فلسطین را نتیجه‌ی سیاست‌های چهل ساله‌ی انقلاب اسلامی ایران دانست و ابراز داشت: نقش ولیّ‌فقیه در مبارزه با فرهنگ کفرآمیز و شرک‌آلود غرب حیاتی است. برای تمام پیروان اهل بیت(ع) افتخار است که در این برهه زمانی زندگی می‌کنند و شاهد حیات چنین رهبری هستند که همه ما را به سعادت دنیا و آخرت سوق می‌دهد.

    چشمان مردم فلسطین به شعار حجاج است

    شیخ «عبدالکریم پاز» امام جماعت مسجد بوینس‌آیرس آرژانتین، کنگره حج را فرصتی مهم قلمداد کرد و بیان داشت: حج به عنوان تکلیفی مهم از سوی خداوند نسبت به تمام مسلمین است و همچنین فرصتی بزرگ می‌باشد که باید به نحو احسن از آن بهره ببریم.

    وی، مسئله برائت از مشرکین در موسم حج امسال را متفاوت از گذشته دانست و گفت: امروزه کشتار عظیم و وحشتناکی در غزه در حال وقوع است. اگر شعار آزادی فلسطین در مراسم حج سال‌های گذشته در عربستان ممنون بوده، امسال نمی‌توانند با آن مقابله کنند و نخواهند توانست تا حجاج را به سکوت دعوت کنند.

    این محقق اهل آرژانتین، مسئله برائت را محدود به ایام حج ندانست و بیان داشت: امروزه باید شعار آزادی فلسطین را به کل جهان برسانیم. امروز جوانان در همه کشور‌های جهان از جمله آرژانتین، با مردم فلسطین همدردی می‌کنند لذا به طریق اولی، مسلمانان نسبت به یکدیگر وظیفه‌ی سنگین تری دارند.

    شیخ «عبدالکریم پاز» در پایان، نقش مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در انتقال پیام رهبری به جهانیان را ضروری دانست و اظهار کرد: امیدوارم همه ما شامل دعا و توجه امام زمان(عج) در پیمودن این مسیر بزرگ و مهم باشیم.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در وبینار «بررسی ابعاد بین‌المللی پیام رهبر انقلاب به کنگره حج» اظهار داشت: روح حج به معنای دقیق کلمه، با توحیدگرایی و شرک‌زدایی عجین است. اگر به اسرار حج توجه داشته باشیم، بر مقابله با شرک درونی و بیرونی تاکید دارد.

  • دلیل برتری حضرت زهرا(س) بر انبیا(ع) از نگاه فخررازی

    دلیل برتری حضرت زهرا(س) بر انبیا(ع) از نگاه فخررازی

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت (ع) - آیت‌الله «مهدی هادوی تهرانی» عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل‏‌بیت(ع) و استاد درس خارج حوزه علمیه، روز ـ ۲۶ خردادماه ـ در ادامه جلسات تفسیر سوره انسان، گفت: خداوند در آیه سوم این سوره «إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا» فرمود: ما انسان را به راه راست هدیت کردیم و او مختار است و می‌تواند این راه را برود و یا نرود و اگر نرفت، برای او غل و زنجیر و آتش برافروخته و عذاب و عقاب آماده کرده‌ایم «إِنَّا أَعْتَدْنَا لِلْكَافِرِينَ سَلَاسِلَ وَأَغْلَالًا وَسَعِيرًا» و اگر راه درست را انتخاب کرد؛ إِنَّ الْأَبْرَارَ يَشْرَبُونَ مِنْ كَأْسٍ كَانَ مِزَاجُهَا كَافُورًا؛ از ظرفی که در آن نوشیدنی با عطر کافور است پذیرایی خواهیم کرد؛ چشمه‌ای که بندگان خدا از آن می‌نوشند و این چشمه به گونه‌ای است که وقتی بهشتیان اراده می‌کنند می‌جوشد؛ عَيْنًا يَشْرَبُ بِهَا عِبَادُ اللَّهِ يُفَجِّرُونَهَا تَفْجِيرًا.

    وی اضافه کرد: در آیه بعد هم فرموده است، محسنین و اهل بهشت کسانی هستند که «يُوفُونَ بِالنَّذْرِ وَيَخَافُونَ يَوْمًا كَانَ شَرُّهُ مُسْتَطِيرًا هستند یعنی در دنیا به نذر خودشان وفا می‌کردند؛ این تعبیر قرآنی نشان می‌دهد که اگر کسی نذری کرد، باید به آن وفا کند و این وفا واجب است. شیخ طوسی در ذیل این آیه وارد بحث نذر شده است و می‌گوید: نذر با چه شرایطی منعقد می‌شود که از جمله آن نیت برای خداوند است وگرنه نذر بدون جهات آن منعقد نخواهد شد و اگر این نذر با آن شرایط منعقد شد، واجب است به آن عمل شود. نذر هم فقط اختصاص به اسلام ندارد و ادیان و مذاهب دیگر هم نذر دارند.

    باور و علم به قیامت

    استاد درس خارج حوزه علمیه بیان کرد: خداوند در آیه هفتم سوره انسان فرموده است: يُوفُونَ بِالنَّذْرِ وَيَخَافُونَ يَوْمًا كَانَ شَرُّهُ مُسْتَطِيرًا؛ ابرار در روزی که شر آن گسترده و دربرگیرنده است، خوف دارند و می‌ترسند؛ ویژگی ابرار آن است که از قیامت و آخرت ترس دارند و این خیلی مهم است؛ ما همه می‌گوییم قیامتی وجود دارد، ولی باور یقینی به آن نداریم مانند اینکه می‌گوییم خدا یکی است و فعال ما یشاء است ولی در امور زندگی دل به کمک دیگران داریم و برای دیگران جایگاه قائل هستیم.

    آیت‌الله هادوی تهرانی اظهار کرد: بارها عرض شد آن چیزی که در عمل خود را نشان می‌دهد، باور است و نه علم؛ لذا خیلی‌ها در مقام علمی، معتقد به قیامت هستند و در مورد آن سخن می‌گویند ولی عملشان طوری است که گویی به قیامت اعتقاد چندانی ندارند و برخی اوقات خدای ناکرده اظهار هم می‌کنند.

    وی به ذکر ماجرایی در این‌باره اشاره کرد و گفت: پیرمردی سالیان قبل نزد بنده آمد و گفت: من در جایی زمینی داشتم ولی برخی توطئه کردند و این زمین را از دست من بیرون آورده و غصب کردند، آن فرد در قوه قضائیه مسئولیت بالایی هم داشت و بنده به او گفتم این زمین مال من است و اگر امروز نتوانستم زمین را از تو پس بگیرم ولی روز قیامت پس خواهم گرفت و با کمال ناباوری این فرد به پیرمرد گفته بود که آقا چه کسی به آن دنیا رفته و دیده. بنده خیلی متعجب شدم زیرا این فرد روحانی و پدرش را هم که روحانی بود می‌شناختم. او چندی بعد به شکل بسیار تحقیرآمیزی از قوه قضائیه اخراج شد و به نظر بنده تاوان این جمله و کار خطای خود را در دنیا داد.

     ضجه‌های یحیی

    آیت‌الله هادوی تهرانی تصریح کرد: داستان قیامت، داستان باور است؛ یخافون یوما؛ خوف برای کسی است که ایمان دارد؛ در روایات داریم که حضرت یحیی(ع) به قدری از قیامت می‌ترسید که جناب زکریا جرئت نداشت اشاره‌ای به عذاب قیامت در برابر یحیی بکند زیرا او منقلب می‌شد تا جایی که ممکن بود جان بدهد؛ نقل شده است در جلسه‌ای، حضرت زکریا به مردم نسبت به ترس از قیامت تذکر داد. ابتدا فکر می‌کردند یحیی در جلسه نیست ولی تا ایشان در مورد قیامت سخن گفت، ضجه و ناله شدیدی از حضرت یحیی شنیده شد.

    وی ادامه داد: این روایات در مورد برخی افراد دیگر هم وجود دارد؛ البته ممکن است برخی روایات اسرائیلیات باشند ولی اگر این مسئله در مورد حضرت یحیی(ع) هم سند محکم روایی نداشته باشد ولی در مورد حضرت زهرا(س) با سند محکم بیان شده است. در روایت بیان شده است که ایشان وقتی به آیات جهنم می‌رسید به نحو عجیب و غریبی منقلب می‌شد.

    دلیل برتری حضرت زهرا(س) بر انبیا(ع)

    استاد حوزه علمیه با بیان اینکه  فخررازی گفته که فاطمه(س) از همه انبیا بالاتر است، گفت: دلیلی که آورده این است؛ فاطمه(س) از اینکه پیامبر(ص) در حال ارتحال است، خیلی ناراحتی بود و پیامبر(ص) مطلبی در گوش ایشان گفت و بعد که پرسیدند پیامبر(ص) چه گفت، فرمودند: پدرم گفت که اولین کسی که بعد از وفاتم به من ملحق خواهد شد تو هستی؛ فخررازی معتقد است که این دلیل بر برتری فاطمه(س) نسبت به سایر انبیا است؛ زیرا آنان از شنیدن خبر مرگشان خوشحال نمی‌شدند ولی فاطمه(س) خوشحال شد یعنی آنقدر تسلیم خدا بود که به این مقام رسید. نقل شده است که فاطمه اُمّ ابیها بود؛ آیت‌الله بهاءالدینی می‌فرمود این تعبیر اُمّ ابیها فقط یک لفظ نیست که در تکریم مقام حضرت فاطمه(س) به کار برده باشند و یک تعبیر ادبی نیست و حقیقتا فاطمه(س) مادر پدرش بود، نه مادر جسمی بلکه مادر تربیتی؛ بعد می‌فرمود: داستانی که در شکل‌گیری نطفه فاطمه وجود دارد هم دال بر این مسئله است زیرا حضرت خدیجه(س)، وقتی پیامبر(ص) در غار حرا بود، برای ایشان غذا درست می‌کرد و پیامبر از این غذا می‌خوردند و وقتی به ۴۰ روز رسید و پیامبر(ص) از اعتکاف در غار حرا بیرون آمدند، نطفه فاطمه شکل گرفت.

    وی ادامه داد: آیت‌الله بهاءالدینی می‌فرمود که این مسئله، نشان می‌دهد که فاطمه از ابتدا در رشد معنوی پیامبر(ص) نقش داشتند. پیامبر(ص) می‌فرمود: من هر وقت مشتاق بوی بهشت می‌شوم فاطمه را می‌بویم، این نشان‌دهنده عظمت جایگاه فاطمه(س) است و فاطمه(س) با این شخصیت، در برابر آیات عذاب منقلب می‌شدند؛ ولی ما آیات عذاب را می‌خوانیم و آن را به کفار و فساق نسبت می‌دهیم، گویی اصلا برای ما نیامده است.

    بوی بهشت

    استاد درس خارج حوزه علمیه با بیان اینکه، بنده شاگرد آیت‌الله بهجت و آیت‌الله بهاءالدینی و بزرگان دیگری بودم و انسان بهشتی‌بودن آنان را در رفتار و گفتارشان مشاهده می‌کرد، بیان کرد: ۱۶ سال در محضر آیت‌الله بهاءالدینی بودم همچنین آیت‌الله حسن‌زاده آملی که با ایشان مانوس بودم و رفت و آمد به منزل ما و ابوی داشتند. بنده در سفری به سوریه رفتم در زمانی که داعش حملات شدیدی کرده بود و یکی از فرماندهان که لقب ذوالفقار داشت، میزبان ما بود؛ در چند ساعتی که آنجا بودیم، صحبت و گپ و گفت زیادی با هم داشتیم و وقتی قصد داشتیم جدا شویم، چند بار از بنده خداحافظی کرد و رفتار خاصی داشت.

    وی افزود: بنده بارها گفته‌ام، من در زندگی خودم کسی را ندیدم که اینقدر بوی بهشت بدهد و هفته بعد که ما ایران بودیم، شنیدم که ایشان به شهادت رسیده است. بنابراین بحث بوی بهشت یک واقعیتی است که در تعابیر داریم؛ پیامبر(ص) بوی بهشت را از فرزندش فاطمه استشمام می‌کرد و این خیلی مقام والایی برای فاطمه(س) است. 

    استاد درس خارج حوزه علمیه با اشاره به اینکه فخررازی، حضرت فاطمه(س) را از همه انبیا بالاتر می‎‌داند، گفت: حضرت زهرا(س) از ابتدا در رشد معنوی پیامبر(ص) نقش داشتند. پیامبر(ص) می‌فرمود: من هر وقت مشتاق بوی بهشت می‌شوم، فاطمه را می‌بویم؛ این نشان‌دهنده عظمت جایگاه فاطمه(س) است.

  • بسته محتوایی ویژه ایام حج به ۲۱ زبان در شبکه بین‌المللی معارف اهل بیت(ع)

    بسته محتوایی ویژه ایام حج به ۲۱ زبان در شبکه بین‌المللی معارف اهل بیت(ع)

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت (ع) - برای بهره‌مندی مبلغان از محتوای متقن و صحیح، بسته محتوایی ویژه ایام حج به همت معاونت علمی و فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در بستر شبکه معارف اهل‌بیت(ع) تهیه گردیده است.

    در این مجموعه محتوایی بیش از 1000 منبع محتوایی به 21 زبان شامل زبان‌های فارسی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، ترکی‌استانبولی، روسی و ... در قالب کتاب الکترونیکی و مقاله فراهم گردیده است.

    از ویژگی‌های این بسته محتوایی، دسترسی به منابع به صورت شبکه‌ای است به این نحو که با انتخاب یک منبع توسط کاربر، ترجمه به زبان‌های مختلف و همچنین منابع مرتبط به آن، نیز برای کاربر به نمایش داده می‌شود.

    از دیگر ویژگی‌‎های این شبکه، نمایش مصور داده‌ها به صورت گراف دانش است. گراف‌های دانش داده‌ها را به شکل گرافیکی سازماندهی نموده و روابط بین آن‌ها را به طور دقیق نمایش می‌دهد.

    راهنمای استفاده از محتوای شبکه به شرح زیر است:

    1. کاربران با ثبت‌نام در شبکه معارف اهل‌بیت(ع) می‌توانند از امکاناتی مانند پروفایل شخصی، یادداشت‌برداری و ... استفاده نمایند.

    2. کاربران می توانند با استفاده از فیلتر‌های مختلف منابع را بر اساس نوع محتوای، موضوع، زبان، ناشر و ... انتخاب نمایند. همچنین با استفاده از گراف‌های تولید شده در شبکه به مرور موضوعی و انتخاب منابع مورد نیازشان بپردازند.

    3. همه منابع در این پایگاه دارای محتوای است و برای دسترسی به محتوای منابع، به سطح نمود(نمونه) اثر مراجعه نمایید. منابعی که به صورت مقاله است، دسترسی مستقیم به محتوای مقاله، از طریق لینک تعبیه شده با عنوان "شناسگر جهانی منبع" در بخش اطلاعات خلاصه و نمود اثر فراهم است.

    4. در بخش شی مرتبط، تمام آثار مرتبط با هر اثر از جمله ترجمه به زبان‌های گوناگون در دسترس می‌باشد و کاربران می‌توانند ترجمه زبان مورد نظر را انتخاب نمایند.

    برای بهره‌مندی مبلغان از محتوای متقن و صحیح، بسته محتوایی ویژه ایام حج به همت معاونت علمی و فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در بستر شبکه معارف اهل‌بیت(ع) تهیه گردیده است.

  • وبینار «بررسی ابعاد فرامنطقه‌ای پیام رهبر معظم انقلاب به کنگره حج» برگزار می‌شود

    وبینار «بررسی ابعاد فرامنطقه‌ای پیام رهبر معظم انقلاب به کنگره حج» برگزار می‌شود

    به گزارش پایگاه رسمی مجمع جهانی اهل بیت (ع)- در جریان انتشار پیام ولیّ امر مسلمین جهان به حجّاج بیت‌اللّه‌الحرام، مبنی بر لزوم برائت جهانی از رژیم صهیونیستی و آمریکا؛ وبینار فعالان اهل‌بیتی(ع) با عنوان «بررسی ابعاد فرامنطقه‌ای و بین‌المللی پیام رهبر معظم انقلاب به کنگره عظیم حج»، امروز شنبه ـ 26 خرداد 1403 ـ ساعت 15:00 به همت مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خبرگزاری بین‌المللی ابنا برگزار می‌شود.

    در این وبینار، آیت‌الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، شیخ «عبدالکریم پاز» امام جماعت مسجد بوینس‌آیرس آرژانتین، شیخ «احمد قبلان» مفتی عالی جعفری شیعیان از لبنان و دکتر «نوری محمدزاده» استادیار دانشگاه دولتی داغستان از روسیه به سخنرانی می‌پردازند.

    54983db9-97a2-4757-a2c7-d133ef07b230.jpg

    وبینار فعالان اهل‌بیتی(ع) با عنوان «بررسی ابعاد فرامنطقه‌ای و بین‌المللی پیام رهبر معظم انقلاب به کنگره عظیم حج»، با سخنرانی دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خبرگزاری بین‌المللی ابنا برگزار می‌شود.

  • دبیرکل مجلس علمای هند با آیت‌الله رمضانی دیدار کرد + تصاویر

    دبیرکل مجلس علمای هند با آیت‌الله رمضانی دیدار کرد + تصاویر

    به گزارش پایگاه رسمی مجمع جهانی اهل بیت (ع)- حجت الاسلام و المسلمین «سید کلب جواد نقوی» دبیرکل مجلس علمای هند با حضور در ساختمان مجمع جهانی اهل بیت(ع) قم، با آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌وگو کرد.

    آیت الله رمضانی با بیان اینکه هند ظرفیت عظیمی است، گفت: یکی از کارهایی که در هندوستان باید انجام شود، تقویت بنیه علمی و دانش عمومی شیعیان است.

    وی با بیان اینکه در هندوستان اخباری‌گری تقویت می‌شود تا شیعیان را با مرجعیت فاصله دهند، افزود: لازم است ارتباط با مرجعیت در آموزش‌ها و سخنرانی‌های محرم و صفر ترویج شود. از درس‌هایی که از امام حسین(ع) می‌توانیم بگیریم، ضرورت ارتباط گرفتن با مرجعیت است. فاصله گرفتن از امام حسین(ع) یعنی تنها ماندن ایشان و وقوع حادثه عاشورا؛ و در صورت فاصله گرفتن از مرجعیت، مکتب اهل‌بیت(ع) ضربه می‌خورد.

    در ابتدای این دیدار حجت الاسلام «سید کلب جواد نقوی» دبیرکل مجلس علمای هند، گزارشی از وضعیت شیعیان هندوستان به دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) ارائه کرد.

    68953db9-97a2-4757-a2c7-d133ef07b230.jpg

    65953db9-97a2-4757-a2c7-d133ef07b230.jpg

    62953db9-97a2-4757-a2c7-d133ef07b230.jpg

    دبیرکل مجلس علمای هند با حضور در ساختمان مجمع جهانی اهل بیت(ع) قم، با آیت الله رمضانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

  • آیت‌الله رمضانی: نگاه ما نسبت به ایران و افغانستان یکی است/ مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در افغانستان فراگیر شود

    آیت‌الله رمضانی: نگاه ما نسبت به ایران و افغانستان یکی است/ مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در افغانستان فراگیر شود

    به گزارش پایگاه رسمی مجمع جهانی اهل بیت (ع)- حجت الاسلام والمسلمین یوسفعلی زکی از علمای افغانستان با آیت‌الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) دیدار و گفتگو کرد.

    آیت الله رمضانی در این دیدار با بیان اینکه نگاه ما نسبت به ایران و افغانستان یکی است، افزود: ما نگران وضع مردم و مسلمانان افغانستان هستیم، چه اکنون که طالبان با یک تغییر تاکتیک حکومت می‌کند و چه در زمانی که روس‌ها و آمریکایی‌ها در افغانستان بودند.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با ابراز تأسف از جلوگیری از تحصیل دختران افغان در مدارس و محدودیت‌هایی که حکومت طالبان برای زنان و دختران ایجاد کرده گفت: این ظلم به زنان مسلمان است که از تحصیل و رشد و کسب کمالات به‌ دور باشند و از جامعه کنار گذاشته شوند.

    آیت الله رمضانی خدمت و نقش آفرینی در عرصه اجتماعی را لطف الهی و فرصت طلایی عنوان کرد و گفت: باید خیلی مراقبت کنیم که در این مراقبت‌ها تدبیر هم لازم است.

    وی بر لزوم تقویت مجمع جهانی اهل بیت (ع) در افغانستان تاکید کرد و گفت: مجمع جهانی اهل بیت (ع) باید در افغانستان فراگیر شده و نیرو‌های جدید شناسایی، اضافه شوند و جمع بیشتری از محبان اهل بیت(ع) مورد حمایت قرار بگیرند.

    آیت الله رمضانی با بیان اینکه شیعیان و پیروان اهل بیت (ع) در افغانستان گروهی اقلیت هستند، تصریح کرد: اسلام قومیت نمی‌شناسد، سیاه‌پوست و سفیدپوست را جمع کرده و مقام سیاه‌پوست را به حدی بالا برد که شخصی مانند بلال، محرم پیامبر (ص) شد و هر کسی که می‌خواست با پیامبر (ص) ملاقات کند از بلال حبشی کمک می‌گرفت.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با اشاره به برگزاری انتخابات اخیر در آفریقای جنوبی که با شکست گروه انقلابی این کشور همراه شد، اظهار داشت: در آفریقای جنوبی رئیس جمهور همیشه با ۸۰ درصد آرا انتخاب می‌شد، اما آمریکا اختلافاتی در گروه همیشه پیروز و انقلابی این کشور ایجاد کرده که در انتخابات اخیر شکست بدی را متحمل شدند. تفرقه همیشه باعث شکست خواهد شد.

    وی با ابراز تأسف از روابط دوستانه بعضی دولت‌های اسلامی با نظام سلطه ابراز کرد: اگر ۵۸ کشور اسلامی با یکدیگر متحد باشند، بزرگترین قدرت سیاسی و اقتصادی در جهان را بدست خواهند آورد. اروپایی‌ها به هیچ عنوان این قدرت اقتصادی که مسلمانان برخوردار هستند را ندارند. متاسفانه مستکبرین اجازه وقوع این اتفاق را نمی‌دهند.

    آیت الله رمضانی گفت: دشمن کار خود را با برنامه انجام می‌دهد و در مقابل ما باید منظم، منسجم و با برنامه حرکت کنیم. وظیفه ما امروز نسبت به گذشته خیلی بیشتر است.

    1c983db9-97a2-4757-a2c7-d133ef07b230.jpg

    1a983db9-97a2-4757-a2c7-d133ef07b230.jpg

    آیت الله رمضانی بر لزوم تقویت مجمع جهانی اهل بیت (ع) در افغانستان تاکید کرد و گفت: مجمع جهانی اهل بیت (ع) باید در افغانستان فراگیر شده و نیرو‌های جدید شناسایی، اضافه شوند و جمع بیشتری از محبان اهل بیت(ع) مورد حمایت قرار بگیرند.

این متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر است

 

پایگاه‌های مرتبط

مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)

مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام)، به عنوان یک تشکل جهانی و غیردولتی، از طرف گروهی از نخبگان جهان اسلام تشکیل شده است. اهل‎بیت(علیهم‎السلام) به این دلیل بعنوان محور فعالیت انتخاب شده‎اند که در معارف اسلامی در کنار قرآن، محوری مقدس را که مورد پذیرش عامه مسلمین باشد، تشکیل می‎دهند.
مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام) دارای اساسنامه‎ای مشتمل بر هشت فصل و سی و سه ماده است.

  • ایران - تهران - بلوارکشاورز - نبش خیابان قدس - پلاک 246
  • 88950827 (0098-21)
  • 88950882 (0098-21)

تماس با ما

موضوع
ایمیل
متن نامه
3-1=? کد امنیتی